C-klasse W205 Ombouw USA naar Europa + Camera

Wij hebben deze C-klasse W205 uit Amerika omgebouwt naar Europees. 
hierbij hebben we de tellerklok vervangen en een europees comand systeem geplaatst. 

De Europese tellerklok toont km/h in plaats van mp/h. Daarnaast geeft hij de europese stijl waarschuwingslampjes weer. Ook hebben wij de temperatuur omgeprogrammeerd van Fahrenheit naar Celsius.

Het Europese comand systeem ondersteunt alle europese talen, nu is Nederlands dus ook beschikbaar. Ook ontvangt deze de juiste frequentie radiozenders, Deze verschillen in Amerika en Europa. En het systeem bevat de Europese kaart, waar wij de nieuwste navigatie software op hebben ingeladen. En ook hier weer, Fahrenheit naar Celsius omgeprogrammeerd.

Naast deze ombouw hebben wij de auto voorzien van een originele achteruitrijcamera, deze wordt gemonteerd in de handgreep van de achterklep. Hij zit verstopt achter een klepje en komt tevoorschijn zodra de auto in de achteruit wordt gezet. Dit is mooier en zorgt ervoor dat de camera minder snel vies wordt.

Bekijk de producten uit dit project:
– Achteruitrijcamera
– NTG5.1 Comand (Voor de ombouw is enkel het comand nodig zonder nieuw display)

Een geslaagde ombouw met een tevreden klant. Ziet u iets wat u interesseert? Neem gerust contact met ons op!