Sprinter W907 Distronic en Parktronic

Deze Sprinter W907 hebben wij voorzien van 2 upgrades:
– Distronic en Parkeersensoren achter

Distronic 
Deze optie is te vergelijken met adaptive cruise control. Je kunt hiermee de auto zelf de snelheid laten regelen en bepalen hoeveel afstand hij houdt van voorgangers. De auto remt zelf en geeft zelf gas wanneer nodig.

Op de afbeeldingen is te zien dat de auto ingesteld is op 100km/h maar 83km/h rijdt door het voertuig ervoor. Ook is te zien dat de gewenste afstand tot dit voertuig is in te stellen met de nieuwe knoppen op het stuur.

Wij hebben nieuwe knoppen, een kabelset en een radarsensor met montagebeugel ingebouwd, ook hebben we op een spceciale manier nieuwe software aangeleerd en een kalibratierit gemaakt om de radarsensor aan te leren. Alles 100% origineel Mercedes-Benz.

Parkeersensoren
De parkeersensoren hebben wij achter in de bumper op de orignele montageplekken geplaatst. Deze klant heeft gekozen voor deze aftermarket parkeersensoren, goedkoper dan origineel en werkt nogsteeds goed!

Bekijk de producten uit dit project:
– Distronic