Sprinter W907 NTG6 comand inbouw

Wij hebben in deze Mercedes Sprinter W907 een nieuw NTG6 Comand systeem geplaatst. 

Deze Bus heeft een bijzonder verhaal, het oude systeem is door de politie in beslag genomen om te traceren waar de bus geweest is. Dit toestel heeft de politie volledig gedemonteerd en kon vervolgens niet meer terug geplaatst worden. 

Daarom mocht er een nieuw systeem in de bus geplaatst worden, dit hebben wij voor de klant gedaan. 

Het is bij deze nieuwere systemen niet zo gemakkelijk als vroeger, de tijd van kabels aansluiten en het werkt hebben we achter de rug. Dit toestel moet met een speciale procedure volledig geharmoniseerd worden met de auto voordat deze functioneel is en alle functies weer werken.

Uiteraard is het wel weer gelukt en werkt alles naar behoren, zoals het hoort!

Heeft u ook interesse in een van onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op!