E-klasse W213 Distronic Plus, Widescreen Display

Wij hebben deze E-klasse W213 voorzien van origineel Mercedes Distronic Plus en een Origineel Widescreen Display. 

Distronic Plus laat de auto “zelf rijden”. De auto geeft zelf gas en remt zelf. U hoeft alleen nog maar te sturen. Op deze auto is de optie te bedienen via een hendel aan het stuur. Hier stel je de gewenste snelheid en volgafstand tot de voorganger in. We hebben de auto voorzien van een radarsensor om de voorgangers kunnen detecteren, hiervoor moet de ster in de grill vervangen worden voor een dichte ster. (Deze dichte ster is tevens verwarmd zodat hij altijd schoon blijft)

Het Brede scherm zorgt ervoor dat de auto een stuk moderner wordt. Het interieur wordt hiervan een stuk strakker dan voorheen met de analoge tellerklok. Bovendien biedt het breedbeeld mogelijkheden voor diverse weergaven omdat alles digitaal is. 

Bekijk de producten uit dit project:
– Distronic Plus
– Widescreen Display

Een super geslaagde klus met een zeer tevreden klant! Daar doen we het allemaal voor.
Ook geinteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!