S-klasse W221 Apple CarPlay / Android Auto Interface

Deze S500 W221 hebben wij mogen voorzien van een CarPlay interface.

Deze klant heeft elders een CarPlay systeem laten inbouwen maar was nog niet tevreden, het originele beeldscherm was namelijk vervangen voor een aftermarket scherm. Ook was hierdoor het comand systeem niet meer te gebruiken. We hebben het vorige systeem inclusief alle kabels ervan verwijdert.

Wij hebben voor de klant ons CarPlay interface ingebouwd en deze volledig werkend gemaakt met het originele scherm en dus ook het originele NTG3 Comand systeem. Alle originele functies zijn behouden en de CarPlay is een toevoeging aan het systeem. 

Het is een aftermarket oplossing omdat het origineel niet mogelijk is voor deze auto. Echter werkt ons systeem zeer goed, het is afkomstig van een leverancier uit Duitsland en heeft alle Europese goedkeuringen. Kwaliteit dus!

Bekijk de producten uit dit project:
CarPlay Interface NTG3

Een super mooie toevoeging aan een mooie auto. De klant is er blij mee dus wij zijn ook blij! Bent u ook geinteresseerd in CarPlay? Neem contact met ons op!