C-klasse W204 NTG4 Comand + CarPlay Interface

Deze Mercedes C-klasse W204 hebben wij mogen voorzien van een origineel NTG4 Comand systeem in combinatie met ons CarPlay Interface. Dit maakt deze auto een heel stuk moderner.

De auto was voorzien van een audio 20 systeem. Met dit systeem kan radio of cd geluisterd worden en gebeld worden. Het nieuwe Comand systeem biedt een groter display welke automatisch open en dicht gaat en navigatie mogelijkheden. 

Na het inbouwen van het comand systeem hebben we ons CarPlay interface gemonteerd. Dit interface biedt de mogelijkheid om Apple CarPlay en Android Auto te gebruiken naast alle funcites van het comand systeem.  Alle originele functies worden dus behouden! Ons systeem is een toevoeging aan het originele systeem. CarPlay kan draadloos gebruikt worden.

Tevens hebben we de kapotte draaiknop van de auto gerepareerd. Na onze reparatie zal deze niet weer kapot gaan.

Bekijk de producten uit dit project:
NTG4 Comand systeem
NTG4 CarPlay Interface

Weer een zeer tevreden klant een een geslaagde klus. Daar doen we het voor!