E-klasse W211 NTG1 Comand + Bluetooth Streaming

We hebben deze mooie E-klasse W211 mogen voorzien van een origineel NTG1 Comand systeem. Dit systeem hebben we aangevuld met onze Bluetooth Streaming optie. Hierdoor is het mogelijk om uw telefoon te koppelen met het comand systeem en audio (Spotify, YouTube, Muziek, Itunes, etc…) te streamen.

De auto was voorzien van een APS50 pijl navigatie systeem. Dit systeem biedt zeer gelimiteerde navigatiefuncties. Het comand systeem wat wij hebben geplaatst biedt navigatie met een kaart op een groot beeldscherm. Een stuk duidelijker en prettiger in gebruik. 

Daarnaast wilde deze klant graag de telefoon kunnen koppelen met de auto om muziek vanaf de telefoon te kunnen luisteren, ook dit hebben we kunnen realiseren voor de klant.

Bekijk de producten uit dit project:
NTG1 Comand systeem W211
Bluetooth Audio Streaming

Een leuk project en een zeer tevreden klant, geslaagd dus!

Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer!