CLA-klasse X118 LED Koplampen + Groot licht assistent

Deze CLA-klasse X117 hebben we voorzien van originele LED koplampen. Daarbij hebben we de optie groot licht assistent ingeprogrammeerd.

De (LED HIGH PERFORMANCE) koplampen zijn niet zomaar te verwisselen, althans dat zijn ze wel alleen werken de nieuwe lampen dan niet. Hiervoor moeten er kabels gelegd worden van de koplampen naar de zekeringskast en stuurapparaten. Ook zullen ze ingeprogrammeerd moeten worden. Dan pas zullen de LED koplampen werken.

De LED koplampen zijn origineel Mercedes-Benz. een mooie upgrade voor deze auto, optisch maar ook praktisch, het licht is een stuk mooier als de oude lampen.

De optie Groot licht assistent zorgt ervoor dat de koplampen automatisch het groot licht uit schakelen als er een voorganger of tegenligger gedetecteerd wordt. Je hoeft dus niet handmatig meer te schakelen. Dit betekent dus niet dat het groot licht auto’s uit filterd, dit is enkel mogelijk op de “LED INTELLIGENT LIGHT SYSTEM” koplampen van Mercedes.

Een geslaagde klus met een mooi resultaat voor deze CLA met een uiterst tevreden klant! Daar gaat het om.

Heeft u ook interesse in een modificatie voor uw mercedes? Neem contact met ons op, wij helpen u graag met advies en alle mogelijkheden voor uw auto!