GLE-klasse Coupé C292 USA ombouw + Multibeam

Deze Amerikaanse GLE Klasse Coupé 43 AMG (C292) hebben wij omgebouwd naar Europees, tevens hebben we de optie “Multibeam” ingeprogrammeerd.

Om deze ombouw te realiseren hebben we de tellerklok vervangen voor een Europese variant, de nieuwe tellerklok geeft de snelheid in km/h weer in plaats van mph. Tevens hebben we in de nieuwe klok de buitentemperatuur op graden celcius geprogrammerd in plaats van graden Fahrenheit. 

Ook is het NTG5.1 Comand systeem vervangen voor een Europees toestel, deze beschikt over de Nederlandse taal, kaart en ontvangt de juiste radiozender, de frequenties in Amerika en Europa zijn namelijk verschillend.

Daarnaast hebben we het Kachelpaneel vervangen, ook hierop stond uiteraard graden Fahrenheit.

Tot slot hebben we op de GLE Coupé de optie “Multibeam” ingeprogrammeerd. deze optie zorgt er voor dat het groot licht automatisch voorgangers en tegenliggers weg filtert. Het licht schijnt dus om de auto’s heen. U hoeft dus het groot licht niet meer uit te zetten. 

Een zeer geslaagde klus voor een mooie GLE-klasse.