C-klasse W204 Facelift NTG4.5 Comand + CarPlay

Een dikke C-klasse W204 C63 AMG uitgevoerd. Deze auto hebben wij voorzien van een origineel NTG4.5 Comand systeem, hier hebben wij ons CarPlay interface aan toegevoegd.

Deze auto kwam binnen met een NTG4.5 audio 20 systeem, klein beeldscherm en gelimiteerde functies, dit systeem hebben we vervangen voor een comand navigatie systeem. Deze heeft een groter beelscherm, betere navigatie functies en meer. We hebben op het comand systeem de nieuwste kaart geupdate naar de nieuwste versie.

Om het interieur van deze auto nog moderner te maken hebben we onze CarPlay interface ingebouwd. Dit interface biedt de mogelijkheid om draadloos Apple CarPlay en Android Auto te streamen vanaf een mobiele telefoon. en zeker in combinatie met het grote beelscherm is dit een super gaaf resultaat geworden.

Bekijk hier de producten uit dit project:
NTG4.5 Comand
– NTG4.5 CarPlay interface

Een super tevreden klant dus een geslaagde klus.

Wilt u graag CarPlay in uw auto? Neem contact op met ons voor alle mogelijkheden!