S-klasse 550 Coupé W217 Ombouw Japan naar Europees

Deze S-klasse 550 Coupé W217 hebben wij omgebouwd. De auto is geimporteerd uit Japan naar Nederland, dit betekent dat bepaalde functies niet werken.

Voordat wij de auto binnen kregen zijn er een aantal Mercedes garages mee bezig geweest. Het is hun niet gelukt om het comand systeem werkend te krijgen. Toen is de klant naar ons toe gekomen. De auto kwam binnen met het comand systeem in bootloader modus, de software klopte niet meer doordat de garage’s dingen hebben geprobeerd. 

We hebben een nieuw comand systeem ingebouwd en deze volledig ingeprogrammeerd. Hierdoor zijn onder andere de Nederlands taal (+ alle andere Europese talen), Europese Kaart en de Europese radiozender frequenties allemaal werkend. Het Japanse toestel heeft deze talen, kaart etc niet als mogelijkheid. Nu werkt alles dus helemaal zoals het hoort. Alsof de auto uit de EU komt. 

Bekijk het product uit dit project:
– NTG5.5 Comand W217

Wilt u een Mercedes laten ombouwen van bijvoorbeeld Japans of Amerikaans naar Europees? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.