SL-klasse 63 AMG R230 Ombouw Japan naar Europees

Ombouw van Japan naar Europees! Deze Japanner is al ergens onder handen genomen maar is nu bij ons voor een Europees NTG2.5 comand systeem. 

De auto kwam binnen met een aftermarket radio, tevens waren alle speakers en versterkers vervangen. We hebben dit allemaal teruggebouwd naar origineel. 

Een flinke klus dus, waarbij het hele interieur van deze SL uit elkaar geweest is, maar het resultaat is dan wel zeer geslaagd, het originele Mercedes-Benz navigatiesysteem siert de binnenkant van deze auto toch wel erg goed. En het geluid klinkt fantastisch!

Bekijk hier het comand systeem wat ingebouwd is:

NTG2.5 comand R230

Heeft u nou ook een Mercedes uit bijvoorbeeld Japan of Amerika en wil u graag dat alle functies zoals Radio, Navigatie, Airco en andere instellingen werken zoals het hoort? Neem contact op en plan gemakkelijk een afspraak in!

Bekijk ook onze Instagram reel van dit project.