SLS AMG GT R197 CarPlay + Pijlzender

Deze Mercedes SLS AMG GT Roadster hebben wij voorzien van Apple CarPlay en Android Auto op het originele infotainment systeem. 

Deze klant wilde graag Apple CarPlay in deze SLS-klasse. We hebben de auto voorzien van onze CarPlay module. Hiermee blijft alles origineel en voegen we de optie als extra toe op het originele systeem. Je ziet er niks van maar toch zit het er op!

De module is netjes weggewerkt achter het dashboard en aangesloten op het comand systeem van de auto. De telefoon verbind draadloos met de module waardoor er nergens kabels in het zicht zijn. Het systeem werkt perfect in combinatie met de originele Carkit van de auto en maakt bellen, navigeren en muziek luisteren nog makkelijker.

Ook hebben we deze auto voorzien van een Pijlzender, hiermee kan de verzekering en de klant zelf ten alle tijden de locatie van het voertuig zien.

Bekijk hier de producten die we hebben ingebouwd:
–  CarPlay Interface SLS AMG

Ook interesse in CarPlay of Android Auto? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgaaf voor uw auto!