GLS-klasse X167 Ombouw USA + Adaptief groot licht + Distronic

Deze Mercedes GLS 580 (X167) Uit Amerika hebben wij omgebouwd naar Europees , voorzien van Distronic en Adaptief groot licht assistent.

Deze auto is geïmporteerd uit Amerika naar Nederland, Hierom hebben we onder andere de volgende zaken aangepast: Temperatuur van Fahrenheit naar Celsius, Snelheid en tellerstand van mijlen naar kilometers, tijdzone van 12 uur naar 24 uur. Dit hebben we allemaal omgeprogrammeerd. Tevens hebben we alle Europese talen en kaartgegevens geactiveerd en de nieuwste navigatiesoftware geüpload. Al met al hebben we het volledige systeem naar originele Europese standaard omgebouwd. Ook de navigatie is aangepast van Amerikaans naar Europees

Hierna hebben we voor de klant Distronic (adaptieve cruise control) ingebouwd. Dit is volledig origineel en hiervoor gebruiken we enkel originele onderdelen. Deze optie laat de cruise control van de auto zelf afstand houden tot de voorganger op een door u instelbare afstand.

Tot slot hebben we ook de optie adaptief groot licht assistent geactiveerd wat het groot licht adaptief maakt, dit houdt in dat andere weggebruikers weg gefilterd worden uit het groot licht en enkel de omgeving er omheen verlicht wordt.

Heeft u ook interesse in deze of andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op om te overleggen waar we u mee kunnen helpen.