E-klasse W211 Ombouw Japan naar Europees + Camera + Bluetooth streaming

Deze Mercedes W211 E500 hebben wij omgebouwd van een Japans Navigatie systeem naar het originele Europese NTG2.5 Comand systeem. Daarnaast hebben we de auto voorzien van een achteruitrijcamera en bluetooth audio streaming.

Comand Ntg2.5 W211

Om het Europese comand systeem werkend te krijgen in een W211 uit Japan moeten samen het het comand toestel ook de 2 Harman Kardon versterkers en een complete kabelboom aangesloten worden. Dit hebben we ook bij dit exemplaar gedaan, 2 originele versterkers en een nieuwe kabelboom zijn geïnstalleerd alvorens het comand in de auto kon.
 

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera hebben we gemonteerd naast de handgreep in de achterklep en biedt voor deze auto duidelijk zicht bij achteruitrijden om bijvoorbeeld in te parkeren of bij het aankoppelen van een aanhanger.
 

Bluetooth Audio streaming

Ook hebben we de auto voorzien van Bluetooth audio streaming. Hierdoor kan muziek vanaf een bluetooth apparaat zoals een mobiele telefoon gemakkelijk gestreamd worden naar de auto. 
 
Bekijk hier alle producten uit dit project:
– Comand NTG2.5 W211
– Achteruitrijcamera W211
– Bluetooth audio streaming

Heeft u interesse in een van de genoemde werkzaamheden of in iets anders voor uw Mercedes? neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor uw auto!